Træningstider 2022

mandag 10 – 20
tirsdag 10 – 21
onsdag Lukket
torsdag 10 – 20
fredag 10 – 20
lørdag 09 – 17
søndag 10- 16

GÆSTEKØRSEL
Over 18 år 100 kr.
Under 18 år 50 kr.

Mobil Pay 15835
INDEN KØRSEL.

Bestyrelsesmøde 18/6-2013

 

Ole Harder, Ole Jakobsen, Andrew Sargent, Lars Sørensen, Anders Kure, Michael Ivø, Martin Lava og Claus Ryeskov var mødt op.

 

 1. Godkendelse af dagsorden OK
 2. Regnskab. Lone har styr på det, der er lige lavet en ny bank konto med tilhørende 2 dankort. Paypal konto også oprettet.
 3. Nyt fra DMSU

DMSU har afholdt møde med DASU om sammenlægning i idrættens hus. Mødet gik fint, men DASU kunne ikke tage beslutninger om noget som helst, selv om direktøren og 2 best, medlemmer var til stede inc. Mrc udvalget, DASU og DMSU blev enig om at lave en handlingsplan som DASU’s bestyrelse skulle godkende. Den er sendt for længst til DASU og vi venter stadigvæk på en afgørelse. Både Ole Hansen og Erik Skou har rykket for denne afgørelse og vi venter stadigvæk meget spændt.

 1. Offroad banen

Lars Sørensen som er bane formand, var ganske tilfreds med banen, men der kunne godt pyntes lidt på banen, han vil male nogle dæk røde og hvide og sætte dem i sving ol. Lars laver en prøve så vi kan se om det er noget der skal laves over det hele.

 1. Offroad 1:10

Andrew som er primosmotor på denne, mangler folk til at hjælpe til og være interreseret i 1:10 tæppe buggy biler. Andrew vil lige tage fat i Thomas Mortensen og andre som har vist lidt gejst og vende tilbage. Der er godkendt 10,000 kr. til tæpper og materiale for at kunne lave banen. Men kun hvis banen vil blive passet og der kommer nye kører til. Andrew vender tilbage. Kontakt Andrew hvis du ønsker at deltage i arbejdet.

 1. Onroad banen

Der bliver købt en græstrimmer da den gamle er gået i stykker, David Hansen/Ole Harder undersøger prisen på sådanne maskine og handler. Hvis der er nogle der har tid til at male pitten rød og hvid må disse melde sig, eller kører vi som den ser ud lige nu.

 

 1. Løb: Vi har 2 løb tilbage i år og vi mangler lige de sidste jobs besat. Vi er nødsaget til at leje løbsledere og dommer da ingen fra klubben har vist interesse for dette, det bliver en dyr post i år og fremover. Løb 2014 bliver minimalt, kun et offroad XL løb og et Bane ls/nitro løb. Der er for få deltager til 1:8 buggy og el og det koster for meget i præmier, dommer, løbsledere osv. Men HRCR vil gerne udleje banen til andre DMSU klubber hvis de vil afholde løb, så skal de også kommer med mandskab osv.
 2. Arbejdsdage hvad skal der laves.

Vi skal have lavet taget på tæller hus inden vinteren, der bliver indkaldt til arbejdes dag den 28/9 i. Her mangler vi stillads og arbejdskraft, Martin Lava er sjakbajs på dette projekt.

 

 1. Track prep

Der var lidt forskellige meninger om Track Prep, nogle siger der er masser af greb og der bliver kørt rekord tider allerede nu. Men der er blevet grønt lys for at sprøjte. Andrew Og Martin Lissau giver den en tur mere hurtigst muligt.

 1. Ny kiosk mutter

Conni Barfod (Leni’s mor / Ole J’s Svigermor) har sagt ja til at hjælpe os til vores løb. 1000 tak.

 1. Næste møde?

20. august lige inden onroad løbet.

 1. Evt.

Klubmesterskab/løb: vi synes der er for mange afdelinger i år, men hvad siger klubbens medlemmer? Claus Ferie den 6. – 20. august så her skal en anden lave løbet.

Martin Lava vil gerne lave mad hver tirsdag, Men skal have en sms så han kan handle korrekt ind.

HRCR kontingent halv pris efter den 15. august.

Alle i Bestyrelsen får en nøgle til kiosken så der kan sælges sodavand og hvad der nu er der oppe.

Mere information om løb og arbejdsdage ol, skal mailes ud til medlemmerne. Vi ønsker en mail liste fra kassereren.

LØB:

 

30.

Juni

DM 4. 1:10 Bane el Hillerød Danmark

24-25.

August

DM 4. LS + IC On-Road Hillerød Danmark

EL 1:10 30 juni

Dommer Erik Skou
Løbsleder Erhard Nielsen
Teknisk  
Official1  Claus Ryeskov skal køre F1
Official2  
Kiosk Connie Barfod
Kiosk indkøb Martin Lava
Toilet  

Onroad 24 – 25 august

Dommer  Erik Skou
Løbsleder Erhard Nielsen
Teknisk  
Official1  
Official2  
Kiosk Connie Barfod
Kiosk indkøb Martin Lava
Toilet  

 

Tak for god ro orden.

 

Comments are closed.