INDEN KØRSEL.

DM 1 XL offroad.

LS offroad DM 1 Hillerød 4. maj.

IMG_6149

Solen stod på himmelen, køligt men pragtfuldt vejr, kunne godt have brugt en lille byge så vi kunne holde lidt på støvet. Erhard var igen på posten som løbsleder og Conny Barfod som køkken mester. Martin Lava var dommer for første gang og han klarede det rigtig godt. Tak for hjælpen.

De 21 deltagere i 3 klasser var i godt humør og var for første gang ude på den nye buggy bane, der var godt nok lidt brok over banens brede til de store biler men det gik fint uden problemer.

Efter de indledende var det var det Johnny Bjørnstad i Sportsmand der tog TQ, Tom Sørensen i 2WD og Grand Old Mand Ole Harder i 4WD.

Johnny Bjørnstad førte hele finalen i Sportsmann, men havde lidt problemer til sidst, så Daniel Sørensen listede sig op på 1 pladsen, Johnny 2 og Oliver 3 og Lucas som no. 4.

Finalen for 2 wd var også spændende her var der tæt kamp imellem Tom Sørensen og Lars Sørensen men det var Lars der vandt med 1 omgang.  Tom Sørensen blev no. 2 og 3. pladsen gik til Claus Karlsson.

4WD finalen startede fint med undtagen af Ole Harder der ikke kom til start 30 sec. Til start og måtte starte fra pitten af. Men der gik ikke andet end 3 omgange før Ole Harder var oppe på 2. pladsen og satte jagten ind på Rasmus Nielsen.  Efter 12. omgang var Ole Harder forrest igen og herefter var løbet afgjort mere eller mindre. Vinder Ole Harder, 2 blev  Rasmus Nielsen og 3. pladsen gik til Ole Hansen

HRCR siger tak for et godt race og tak for en god og støvet dag.