Træningstider 2022

mandag 10 – 20
tirsdag 10 – 21
onsdag Lukket
torsdag 10 – 20
fredag 10 – 20
lørdag 09 – 17
søndag 10- 16

GÆSTEKØRSEL
Over 18 år 100 kr.
Under 18 år 50 kr.

Mobil Pay 15835
INDEN KØRSEL.

El race DMSU 4 afd.

DMSU DM 4 HRCR

4 . Afdeling af DMSU DM4 blev i weekend afholdt hos Hillerød RC Racing.

Selv om det var 1. Weekend i sommer ferien for mange var vejret alt andet end sommerligt til at starte med. Termometeret til 1. Heat viste kun 12. Grader og regner var godt i gang med at vande banen.

IMG 3940

F1 klassen var denne gang den største klasse med 11 deltagere. Racet blev igen kørt efter ReedyRace formatet dog denne gang med 5 ud af 6 race tællende.

IMG 4081

Pga at regnen valgte alle på nær Patrik Bade at springe første race over hvilket gjorde at der i de efterfølgende race blev kørt tæt race, da der ikke var plads til at kunne smide et dårligt race væk.

Nye i F1 klassen denne gang var bla Claus Ryeskov og Martin Lava. Selv om bilerne skulle læres at kende, kender de banen rigtig godt og det tog heller ikke lang tid før de var med til at blande sig i toppen.

Det var første gang F1 klassen skulle ud på en bane med mange hurtige langsider. Inden racet blev der talt lidt om silvercan motorne kunne holde til det, men det gik fint. Ingen blev specielt varme og kørerne synes at farten var god til man kunne kører noget tæt race.

Hurtigste omgang blev sat af Martin Lava på 19,5sek. Til sammenligning kører Nicolai Nielsen i 3. kvall 17,40 sek med sin touringcar, så farten med silvercam motoren er imponerende høj.

De fleste stillede op med Tamiya F104W (wide) eller ældre F103 modeller der er 200mm brede.
En af de få smalle 180mm til start var Mark Læssøe med sin nye Tamiya TRF101 og det viste sig at den fint kunne følge med de brede modeller.  Dog gjorde et par uheld  at en topplacering hurtigt var ude for den nye racer den nøjes med 5. Pladsen.

Vinder af de 3 tidligere afdelinger Dennis Hassing havde også sine ting at slås med. En løsnet bagvinge i 4. Finale samt et uheld med en backmarker i 6. Finale med en knækket bagaksel til følge gjorde han måtte nøjes med 4. Pladsen.

Bedst igennem alle race blev Johnny Lyng, Efterfulgt af Søren Andersen og Martin Lava.

Især Martin Lava havde svært ved at få armene ned efter den fede oplevelse han havde haft med at køre Formel 1 med sin F104W og han var da også svært tilfreds med hvor let kørt bilen var og over det meget tætte race han havde været med til.:-)

Der var efter racet en meget bred enighed om at silvercan og skumdæk er den bedste combo og der blev appeleret fra kørene til DMSU om at fortsætte med det til vinter.

IMG 4057

 

Top 3 blev.

1.     Johnny Lyng

2.     Søren Andersen

3.     Martin Lava

IMG 4062

 

I Touringcar Stock klassen var det Søren B. Sørensen der kunne tage den samlede 1. Plads efterfulgt af Martin Lava, Gustav Langholm og Kasper Nissen.

Søren og Kasper havde gennem dagen nogle rigtig gode nærkampe på bane med tæt race til stor jubel for tilskuerne.

IMG 4068

Touringcar SuperStock klassen vandt Steven Olsen foran Nicolai Nielsen og Emil Rylander.

IMG 4065

I Funnyracing blev der også leveret tæt på godt race. Især Dennis Hassing of Lars Mathiasen havde nogle rigtig tætte kampe.  Dennis Hassing kunne dog tage den samlede 1. Plads efter fulgt af Lars Mathiasen og Michael Sørensen.

Tak til Mark Læssøe for billeder og løbsrapport.

Comments are closed.