Træningstider 2022

mandag 10 – 20
tirsdag 10 – 21
onsdag Lukket
torsdag 10 – 20
fredag 10 – 20
lørdag 09 – 17
søndag 10- 16

GÆSTEKØRSEL
Over 18 år 100 kr.
Under 18 år 50 kr.

Mobil Pay 15835
INDEN KØRSEL.

LS offroad DM 1

 

Det var en kold, meget kold søndag, men en dejlig solrig søndag, med kolde fingre og røde dryppende næser. Men hvad gør det, når der skal races med sin HPI Baja, Elkon, FG, Harm, Hørmann eller svm’er med 2- eller 4 hjulstræk. Der var lagt op til det helt store. Der var 4 i Sportsmann’s klassen, 10 stk 4WD og 14 stk 2WD’er.

 

Henrik Westerberg fik sagt velkommen og var den retfærdige dommer, Claus Ryeskov var tæller mester, Michael Ivø og Klavs Bue tog sig af teknisk kontrol og bane reparation. Martin Lava og Christina Jørgensen og kids lavede toast, pølser og langede øl og vand over disken (kagen var rigtig god), tak til alle der har haft en finger med i spillet til at gøre dette race perfekt.

 

Efter de indledende var de hurtigste følgende:

 

TQ Sportsmann er Casper Lund.

TQ 4WD Ronnie Lund Borchert.

TQ 2WD Nicolai Anderson.

 

Så var det final tid:

 

2WD Semi B var der et afbud og 6 der skulle kæmpe om de 5 pladser til finalen. 14 min inde fik bil 69 Martin Andersen tandhjulsproblemer og måtte trække bilen ud, men kom ind igen efter en reparation. Lars Sørensen kunne køre sejerne forsigtig hjem uden de store problemer, Henrik Jessen 2 og Daniel Hansen 3. Peter Petersen 4 og Martin Andersen 5.

 

2WD Semi A, Jacob Lund startede med en 10 min udsættelse. Da vi kom igang var der lidt mere kamp om pladserne, men Nicolai Andersson kunne hive sejeren hjem med en omgang ned til Ole Harder, Anders Kurre 3, Andrew Sargent 4 og Jacob Lund 5.

 

Sportsmann finalen gik i gang, men allerede på første omgang gik TQ vinderen Casper Lund ud med defekt på lydpotten, Casper var ellers suveræn i de indledende men kom først på banen igen da der var  9 min tilbage.  Efter 14 min fik Oliver Milligan defekt og måtte bæres ud. Daniel Sørensen tog føringen men efter 18 min, måtte han også udgå. Peter Pedersen kunne tage sejeren foran Daniel Sørensen og Oliver Milligan 3’er.

 XL_offroad_07_04_2012 (43)

4WD finalen. 2 havde defekt fra start så der var 8 stk. der kunne starte finalen. Efter 10 min kom der lidt små regn, men 4wd’erne kørte videre uden problemer. Ronny tog føringen fra start, Tom Sørensen kun følge med de første 10 min men så kørte Ronnie bare af sted. Rasmus Nielsen sagde stop efter 11 min. Men kom på banen hurtigt tilbage igen. 16 min tilbage måtte Ole hansen udgå, men kom hurtig tilbage igen, men der var problemer med potten og måtte gå ud igen. Ronni kunne vinder foran Tom som var på omgangs højde, 50 omgange. Palle 3. Mikkel 4 og Ole Andersen 5. 

 XL_offroad_07_04_2012 (44)

2WD finalen fik vi en udsættelse af Jacob Lund IGEN!!!  Lars Sørensen stak af fra start, da de andre kæmpede om de næste placeringer og måtte køre defensiv og måtte kæmpe i mod hinanden, der blev skiftet placering nogle gange. efter 4 min kan Jacob Lund som har fart i bilen, indtage 2.pladsen. Nu var det Nicolei der fik styr på rytmen og fik overhalet Jacob.

Efter 15 min: Lars 1, Nicolei 2. Jacob 3, Andrew 4 og Ole Harder 5. alle de 5 førende lå inden for 30 sec. Andrew med bedste omg tid: 32,450. Nicolei gav den gas og var ved at indhente Lars. Efter 17 min udgår Peter Petersen og Ole Harder med defekt. 18 min Jacob Lund får motor stop på bag langsiden og Andrew så ikke Jacob og bragede op i Jacob, Andrew kunne køre videre og Jacob udgår med knækket bagvogn. Stilling efter 20 min: Lars 1, Nicolei 2. Andrew 3. Martin Andersen 4 og Anders Kure 5, Jessen 6 og Daniel 7.

Nicolej er ved at nærme sig Lars 2 sec imellem de 2. efter 22 min har Nicolej overtaget føringen.

Stilling efter 24 min: Nicolei 1, Lars 2, Andrew 3, Martin 4, Anders 5.  

5 min tilbage laver Nicolei en fejl og kommer over i den anden bane og støder front talt ind i Henrik Jessen så bremse slangen røg af Jessenes bil og lavede en spring vand bremsevæske. Nicolei og Jessen køre videre men Lars har nu taget en stor føring.

Stilling efter 28 min: Lars 1, Nicolei 2, Andrew 3, Martin 4 og Anders 5.

Lars føre med 17 sec over Nicolei. Andrew smider sin bagvogn på tabletop og udgår fra 3 pladsen.

XL_offroad_07_04_2012 (45)

Slut stilling: Lars 1, Nicolei 2, Martin Andersen 3, Henrik Jessen 4, Andrew 5.

 

Tider og resultater kan ses på www.myrcm.ch eller klik her

Kørerne skal have stor tak for deres hjælp til påsætter pladserne til Sortsmandklassen.

Tillykke til alle vindere og HRCR siger tak for en god søndag.

 

Hilsen CRY. 

XL_offroad_07_04_2012 (40)

Comments are closed.