Træningstider 2022

mandag 10 – 20
tirsdag 10 – 21
onsdag Lukket
torsdag 10 – 20
fredag 10 – 20
lørdag 09 – 17
søndag 10- 16

GÆSTEKØRSEL
Over 18 år 100 kr.
Under 18 år 50 kr.

Mobil Pay 15835
INDEN KØRSEL.

Bestyrelsesmøde 4/3 2013

Referat Bestyrelsesmøde 4/3 2013 hos Martin Lava.

Fremmøde: Andrew, Allan, Ivø, Ole J, Anders, Lars, Lava, Ole H. og Claus. 

 1. Godkendelse af referat. Godkendt
 2. Regnskab. Ole ringer til Lone for en update.
 3. Nyt fra DMSU. DMSU har haft årsmøde på Fyn, der var 43 der deltog til et sagligt møde med fin stemning, alle spørgsmål blev besvaret ingen hemmeligheder. Ærgeligt at dem der brokker sig på nettet, ikke møde op til en af møderne. DMSU skal til DIF møde den 18/3.
 4. Offroad banen. Rep af bander og bane, dommerhus skal tætnes og males, trækkes strøm, Lars laver en plan til arbejdsdage.
 5. Offroad 1:10. Andrew og Thomas sætter gang i banen nu, de mangler hænder til udførsel af arbejdet på banen osv, kontakt Andrew
 6. Onroad banen. Vi har mos problemer, vi giver den fuld gas med brænder og kost til arbejdsdagene. David har måske en anden løsning, Ivø tager kontakt. Taget på tæller hus skal repereres, et hjørne er blæst af, Ole H har forsøgt at lappe hullet nødtørstet. Trappen skal renoveres op til tårnet, sti ned til banen skal rettes op. Lava handler ind og planlægger arbejdsdage.
 7. Arbejdsweekender. 23-24 marts kl. 8:00 til morgenmad. samt tirsdag den 26. marts og tirsdag den 2. april kl ca 16, folk kan forvente at banen er lukket. Tovholdere: Lars LS offroad, 1:10 Offroad= Andrew, Onroad står Lava for.
 8. Track prep. Fam. Lissau har opskriften, Ivø tager kontakt. Anders har en sprøjte maskine der kan bruges. Hvis der skal bruges Metanol/nitro brændstoff skal der tages kontakt med Ole H og Claus R. 
 9. Race i 2013: Vi har lige fået overtaget LS offroad løbet den 7 april, som vi har sagt ja til at afholde, Claus Løbsleder, Westerberg Dommer, Kiosk Andrew, Lava køber ind til kiosken, så mangler vi lige et par hjælpere. HRCR GP er Ole H og Peter H tovholdere på, kommer noget snarrest, Claus er løbsleder. Løbet 26. maj og 24-25 august mangler vi en løbsleder, ok til at købe en ude fra.
 10. Kiosken. Martin Lava vil gerne stå for indkøb til kiosken. 
 11. AMB Bokse. OK til opgradering Ole J og Claus ser på det.
 12. Bella Center. HRCR mangler hænder for at kunne lave en stand i Bella centeret, der er ingen som har meldt sig til at hjælpe, samt Bella ligger lige der hvor der skal repareres baner osv, så vi siger desværre nej tak.
 13. Klubmesterskab 2013. Vi køre som sidste år med mad osv. Måske med flere afdelinger, Lava laver oplæg. 
 14. Næste møde? Et hurtig møde d. 9 April i klubben kl 19:00
 15. Evt.
  Salg af bandereklamer 1000 kr for 1 x 2 meter pr. reklame, folk skal selv komme med reklamen.
  Thomas M. er pladsmand for 2013
  El biler er velkommen inden for almindelig åbningstid, der bliver lavet ur hvis de ønsker det.
  Nybegyndere skal respekteres evt. have fri bane uden vi andre jager dem ud af banen.
  Efterlysning: Et lille skab til kiosken som det lille køleskab kan stå på. Mangler et par 32 – 40″ fjernsyn som folk ikke skal bruge mere, til at vise stilling på, til løbene.

 

Tak for Kaffe og kage til Martin Lava.

 

CRY

Comments are closed.